Mikä on Kokkipuoti

Keittiökultuuria vuodesta 1968! Kokkipuoti juhlistaa ruuanvalmistuksen ja ruokakulttuurin rikasta historiaa.

Kokkipuoti edustaa korkeaa laatua huolella valikoidulla ja tarkoituksenmukaisella tuotetarjonnalla ja hyvällä palvelulla. Kokkipuoti on yksi alansa pioneereja Euroopassa ja on jo liki viidenkymmenen vuoden ajan – perustettu vuonna 1968 – tarjonnut laadukkaita vaihtoehtoja suomalaisille kotitalouksille ja edistänyt näin osaltansa suomalaisten keittiökulttuuria.

Kokkipuodin toiminta ydin on hyvien ja tarkoituksenmukaisten keittiövälineiden myynti. Myytävänä olevat tuotteet on valittu huolella alan parhaimmistosta. Erityisen tärkeitä ovat hyvät keittiöveitset, laaja valikoima paistinpannuja sekä klassiset ranskalaiset valurautapadat - hyviä pientyövälineitä unohtamatta.

Asiantuntevat myyjät sekä neuvojen antaminen tuotteiden oikeaan käyttöön ja hoitoon ovat tärkeä osa Kokkipuodin palvelua. Sillä varmistetaan, että asiakas valitsee tarvitsemansa työvälineet ja astiat oikein ja on tyytyväinen ostamaansa tuotteeseen pitkään.

Kokkipuoti haluaa panostaa laadukkaiden tavaroiden lisäksi kauniiseen esille panoon ja tunnelmalliseen myymälään, joka elää sesonkien mukaan. Käärimme myös lahjat kauniisiin lahjapapereihin. Kokkipuodin lahjakortti on vuosia ollut pidetty ja onnistunut lahja.

Nykyisin liikettä johtaa toisessa polvessa perustajien, Kirsti ja Jyrki Valtasen, tytär Kiira Öhblom.