Kokkipuoti - home

Hauduttamalla hyvää!

Pimeneviin iltoihin sopii hyvin haudutetut pataruoat. Hyödynnä runsaasti sadonkorjuun kasviksia ja juureksia, sillä ne antavat haudutettaessa runsaasti makua. Emaloitu valurautapata on kätevä käytössä, sillä se on helppo pitää puhtaana. Ranskalaiset Staub ja Le Creuset valmistavat laajaa värivalikoimaa erikokoisista padoista.

Aina ei ole aikaa valmistaa ruokaa hitaasti hauduttamalla. Silloin painekattila on hyvä ratkaisu, sillä se nopeuttaa kypsymisaikoja maun kärsimättä. Sillä kypsyvät normaalisti pitkän kypsennysajan vaativat raaka-aineet, kuten juurekset, pavut ja edullisemmat lihanosat huomattavsti nopeammin.

 

Staub_tomaattipata-270Staub tomaattipata 199,- staub_kurpitsapata-270Staub kurpitsapata 197,- 1112923-270Staub Bouillabaisse 276,-
LeC_pyorea_pata_volcanic24cm-270Le Creuset pyöreä pata volcanic 24 cm 245,- LeC_pyorea_pata_kerma24cm-270Le Creuset pyöreä pata kerma 24 cm 245,- LeC_pyorea_pata_cerise24cm-270Le Creuset pyöreä pata cerise 24 cm 234,-
Staub pata sinapinkeltainen alkaen 197,- Staub_pyorea_pata_grenadiini-270Staub pata grenadiini alkaen 227,- Staub pata hiilenmusta alkaen 197,-
Staub pata hiilenmusta soikea 263,-
1102906-270Staub pata kirsikanpunainen soikea alkaen 263,- 07_9622_9990_100-270WMF painekattila alk. 299,-
37514000-270Zwilling lusikka 29,90 37513000-270Zwilling kauha 29,90 37518000-270Zwilling wokkilasta 29,90